Voor kandidaten

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Dan willen we jou graag leren kennen. Guldentijd Executive Search biedt uitdagend werk bij inspirerende en interessante organisaties, op vaste en op interim basis.

Een baan die perfect bij je past!

Voor het zover is, willen we eerst weten wat je zoekt. Om dit goed in kaart te brengen, heb je een sparringpartner nodig met een verfrissende visie die jou scherp houdt, met je meedenkt en kritisch is daar waar nodig.

Delen is vermenigvuldigen! Dat is ons uitgangspunt. Alleen door kennis en ervaring met elkaar te delen, kun je groeien. Dit bereiken we door optimaal samen te werken, elkaar te leren kennen en samen met jouw kansen te onderzoeken.

Guldentijd Executive Search
Kennismaken?

Bel dan met Geert van Wijk, 06-50999988, voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ervaar zelf wat de toegevoegde waarde is die Guldentijd Executive Search jou kan bieden. Mailen kan natuurlijk ook, dit doe je naar: gvanwijk@guldentijd.com. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ambitieuze / Leidinggevende Accountant (AA of RA)

Heb jij affiniteit met de samenstel- en de adviespraktijk? En heb jij de drive en motivatie om door te groeien naar een eindverantwoordelijke positie? Bekijk hier de vacature van Accountant.

Controleleider in regio Helmond

Bekijk hier de vacature van Controleleider. Voor deze functie zoeken we iemand die studerend is voor de RA opleiding of reeds afgestudeerd is. Begrippen als kwaliteitsbewust, dienstverlenend en pro actief staan voorop.

Assistent Accountant Controlepraktijk

Bekijk hier de vacature van Assistent Accountant Controlepraktijk. Voor een opdrachtgever in de regio Helmond is Guldentijd op zoek naar een ondernemende en ambitieuze kandidaat. Deze baan is ook uitstekend te combineren met een studie.

Assistent Accountant Samenstelpraktijk

Bekijk hier de vacature voor Assistent Accountant Samenstelpraktijk. In de regio Helmond is Guldentijd op zoek naar een kandidaat die graag aan de slag gaat bij een persoonlijk advieskantoor dat dicht bij haar klanten staat. Deze baan is uitstekend te combineren met een studie.