Assistent Accountant Controlepraktijk

Assistent Accountant Controlepraktijk

Onze opdrachtgever is een begrip in Brabant en omgeving, met 60 medewerkers verdeeld over kantoren in Helmond, Asten, Deurne en Someren. Het is een persoonlijk advieskantoor die dicht bij haar klanten staat, waarbij de begrippen constructief, duidelijk en flexibel voorop staan. Een brede dienstverlener op de gebieden belastingadvies, accountancy en (salaris)administratie. In verband met uitbreiding van de controlepraktijk in Helmond, is de organisatie op zoek naar een ondernemende en ambitieuze Assistent Accountant.

Functieomschrijving

Als Assistent Accountant krijg je de kans om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en te vergroten onder goede, deskundige begeleiding en krijg je al snel de bijbehorende verantwoordelijkheden. Je werkt voor diverse cliënten uit allerlei takken van het bedrijfsleven. Je werkt direct met en bij de cliënt. Zo raak je optimaal betrokken bij de bedrijven en organisaties waarvoor je werkt. Je doet dit binnen een enthousiast team.

Functie-eisen

Van onze nieuwe collega verwachten we dat hij/zij:

 • Studerend is voor de RA opleiding Nyenrode
 • Bij voorkeur 1 à 2 jaar relevante werkervaring heeft op een accountantskantoor
 • Goed in staat is te werken met ICT en alle bij de functie behorende vaktechnische applicaties
 • Kwaliteitsbewust is, communicatief sterk, dienstverlenend en pro actief
 • Een flexibele instelling heeft ten opzichte van werk en collega’s
 • Woonachtig in Helmond of omgeving.

Profiel

Wie vaktechnisch wil groeien moet ruimte krijgen. De wereld van accountants is de laatste jaren enorm in ontwikkeling. En dat vraagt wat van ons als specialisten. Continue studie en continu scherp zijn op mogelijkheden en kansen. Om dat goed te kunnen doen heb je ruimte nodig, ruimte om te ontwikkelen. Zelf, én in je vakgebied. Een goede balans tussen werk, studie en vrije tijd is daarvoor een voorwaarde. Daarom is er veel aandacht voor persoonlijke opleidingsplannen.

Wat wij bieden

De organisatie heeft een duidelijke missie en visie. Ze hebben een ruime controlepraktijk, een (inter)nationaal netwerk en korte lijnen. Hierdoor kunnen zij de medewerkers veel mogelijkheden bieden om zich verder te ontwikkelen. Verder biedt het kantoor:

 • Plezierige werkomgeving in een mooi kantoor te Helmond
 • Goede honorering met uitstekende moderne arbeidsvoorwaarden, waaronder uiteraard een goede studieregeling
 • Ruime opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden
 • Zelfstandige plek in een enthousiast team
 • Een baan die je kunt combineren met je studie.

Heeft u interesse in deze functie? Stuur dan uw cv en motivatiebrief naar Luuk Houx via lhoux@guldentijd.com. Voor vragen kunt u ook bellen naar 06 43 15 27 39.