Referenties

Referenties

Door goed te luisteren en scherp te analyseren, is Bart in staat om ook niet-ondernemers een onafhankelijke spiegel voor te houden, om vervolgens samen te kijken naar kansen en oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Zijn kennis, ervaring én omvangrijke netwerk komen hierbij zeer goed van pas. Hij weet op een juiste wijze de praktische vertaling te maken van ondernemen naar werken bij de overheid of non-profit. Hij doet dit op een prettige en open wijze, waarbij veel ruimte is voor een goede dialoog. Het enthousiasme van Bart werkt aanstekelijk en na een gesprek met hem ga je weer aan de slag met veel positieve energie. Ook als privé-persoon is het goed toeven of sporten met hem.

John VerheijenHoofd Defensie Vastgoed & Wethoudergemeente Best

Inmiddels heb ik zo’n vier jaar zakelijk contact met Bart Withagen en onze gezamenlijke belangen zijn gericht op de sectoren bouw en industrie. Buiten het feit dat Bart prettig in de omgang en gedreven is, is voor mij persoonlijk zijn inhoudelijke kennis van wat er nodig is voor succesvol ondernemerschap belangrijk. Daarnaast beschikt hij over een uitgebreid netwerk.

Hij is voor mij de ideale sparringpartner als het gaat om commerciële vraagstukken, zoals het verhogen van de slagvaardigheid en succesvol introduceren van innovaties. Hij geeft mij inzicht in kansen in nieuwe markten en vernieuwende businessmodellen. Wat mij aanspreekt is de sterke inhoudelijke kennis en ervaring die hij als ondernemer meedraagt en hoe hij dit steeds weer weet te vertalen naar een praktische aanpak gericht op resultaat.

Kortom: prettig, sterke inhoud, vernieuwend en resultaat gericht op ondernemerschap.

Eric KarsemakersGeneral ManagerABB

In de afgelopen jaren heb ik bij enkele projecten met Bart samengewerkt. Het betrof advies- en begeleidingsprojecten, waarmee Guldentijd zich profileert. Bart is een prettige man om mee samen te werken. Hij is consciëntieus, komt zijn afspraken ‘strak en strikt’ na, is waar nodig dwingend en altijd duidelijk, eerlijk en to the point. Bart luistert en geeft zijn mening, meestal genuanceerd, maar ook situationeel krachtig. We hebben collegiaal samengewerkt, ieder met respect voor elkaar en vanuit ieders eigen kennis, kunde en ervaring. Bart is ondernemer en ondernemend, soms tot in het extreme en het uiterste, maar nooit belerend en geeft ruimte voor invulling van eigen inzichten en ideeën. Hij heeft vanuit zijn ondernemerschap pieken en dalen ervaren en is op basis daarvan in staat ondernemers met raad en daad bij te staan en te adviseren. Indien nodig blijft hij niet aan de kant staan, maar beslists en doet graag mee. Dat maakt Bart waardevol op korte en lange termijn voor ondernemers die verder en vooruit willen, kunnen en soms zelfs moeten.

Geert van WijkEigenaarG.M. van Wijk (Interim-)Management, Consultancy & Beheer B.V.

Met een onuitputtelijk lijkende hoeveelheid energie weet Bart mensen te inspireren, motiveren en tot actie aan te zetten. Of het nu gaat om het nemen van kleine of grote stappen in de ontwikkeling van je ondernemerschap, Bart weet de drempels met zijn positieve instelling vrij snel weg te nemen. Daarnaast kent hij in zijn netwerk altijd wel iemand met wie je samen die volgende stap kunt maken en verbindt hij op die manier altijd mensen met elkaar om samen kansen te creëren die hij allang voorzien had.

Diana van BallegooijenEigenaar Equinox Talent

In de ruim 15 jaar dat ik met Bart Withagen heb samengewerkt heb ik hem leren kennen als een enthousiaste ondernemer met veel verstand van zaken. Zowel bij de opbouw van een onderneming maar ook gedurende alle jaren daarna. Guldentijd heeft mij op een zeer prettige en zakelijk verantwoorde manier in de bedrijfsvoering begeleid. We hebben veel gesproken over mijn toekomst en ik ben blij om gebrainstormd te hebben met Guldentijd en daardoor aan mijn passie gehoor te geven. Mijn onderneming Houtvorm staat op de kaart en we praten nog geregeld over eventueel te nemen stappen. Bart is een mensenmens met verstand van zaken en ook nog eens een succesvolle ondernemer.

Michel VoermansEigenaarHout Vorm

In 2011 heb ik als startend ondernemer Best –Fit opgericht. Als beginnend ondernemer loop je tegen ontzettend veel zaken aan. Wat belangrijk is dat je juist in deze periode een onafhankelijk gesprekspartner hebt die je kan adviseren en ook kan ontzorgen op zowel organisatorische als bedrijfseconomische vraagstukken. Ik kon me volledig richten de corebusiness. Mede door de samenwerking met Guldentijd en in het bijzonder Bart Withagen heeft Best Fit een succesvolle start gemaakt . Door de jaren heen houden we met regelmaat sessies en kan ik mijn ideeën toetsen en krijg ik een eerlijke en constructieve reactie vanuit Guldentijd. Je signaleert de ervaring en ook de ondernemersdrive van Bart. Hij ziet kansen door out-of-the box te denken. Momenteel zijn we vaak aan het brainstormen wat de mogelijkheden zijn voor Best Fit de komende jaren. Het doel om ‘samen werken aan de toekomst van Best-Fit’ is een van de pijlers van het succes!

Rene TheelenEigenaarBest Fit

Bart is een gedreven ondernemer en gaat voor het beste resultaat. Bart wil graag samenwerken met lokale partijen, waarbij zijn motto is ‘delen is vermenigvuldigen’. In de vele samenwerkingsverbanden die hij in de loop der tijd heeft opgebouwd komt dat duidelijk naar voren. Bart deelt om zo samen het bedrijf te laten groeien. Hij houdt ervan om mensen te motiveren en te begeleiden en weet steeds weer medewerkers enthousiast te maken. Met zijn vlotte babbel weet hij de moeilijkste klanten schijnbaar moeiteloos voor zich te winnen of de deur open te zetten voor zijn mensen. Door zijn ruime ervaring op ondernemersvlak kan hij als organisatie adviseur, ondernemers helpen door hen een spiegel voor te houden. Met zijn grote netwerk kan Bart ondernemers snel en efficiënt helpen bij moeilijke ondernemersvraagstukken.

Bij Event-U-All werken we veel met flexkrachten, omdat de omvang van de opdrachten varieert. Omdat ik mijn personeel zelf werf en selecteer heeft Bart mij aangeraden om gebruik te maken van payrolling. Bart lichtte in zijn advies de voordelen voor Event-U-All op heldere wijze toe. Later hebben we de samenwerking geïntensiveerd en heeft Bart mij bedrijfsadvies gegeven op alle vlakken. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Er wordt echt de tijd genomen om je in goed een slechte tijden te voorzien van goede ondersteuning. Heb je een luisterend oor nodig, bedrijfsadvies en/of ondersteuning, dan raad ik Guldentijd aan!

Ron VostersEvent-U-All

Ik werk al 10 jaar samen met Bart, in eerste instantie in loondienst bij BouwGenius en later vanuit mijn eigen zaak voor al zijn ondernemingen. Ik heb Bart leren kennen als een echte ondernemer. Hij is de man die de kansen in de markt ziet en daar acties op uit zet. Hij heeft een grote schat aan bedrijfskennis maar ook aan algemene kennis die hij vanuit Guldentijd inzet om andere ondernemers te helpen met opstarten maar ook om een “nieuwe” start te maken. Binnen korte tijd wordt er een analyse gemaakt van een onderneming en gekeken wat de best te nemen volgende stappen zijn. Vanuit zijn visie om andere ondernemers te helpen is FlexFirst op de kaart gezet. Een podium voor kanjers op het gebied van uitzenden waarbij zij gebruik kunnen maken van de kennis en visie van Bart om vanuit de veilige haven van FlexFirst de stap te maken naar het ultieme ondernemerschap.
Zelf ben ik door Bart in 2010 op de juiste koers geholpen om een eigen zaak op te starten en daar een succes van te maken. In de jaren samen met Bart heb ik vele ondernemers voorbij zien komen die door Bart op zijn minst 1 stap verder zijn gekomen maar vaak nog veel meer dan dat.
Bart heeft een breed netwerk om zich verzamelt waar hij gebruik, maar nooit misbruik van maakt en waar hij zichzelf ook volledig voor inzet indien nodig. Ik denk met veel plezier aan de vele jaren van inspirerende samenwerking die nog zullen volgen.

Angelique NoordhoekEigenaarBest for Finance

‘Als je op zoek bent naar goed advies en ondersteuning, kom je al snel in aanraking met gepensioneerde ondernemers en CEO’s met een verouderde visie. Bart is daarentegen een actieve ondernemer met ervaring in diverse branches, wat zorgt voor een verfrissende visie. Daarnaast schuwt Bart er niet voor om je een spiegel voor te houden. Met zijn no-nonsens aanpak kom je samen tot innovatieve oplossingen of gedachten waar je weer mee verder kan.’

Andre Bleyenberg DirecteurAutoschade Bleyenberg