Voor opdrachtgevers

Voor opdrachtgevers

Executive search

Guldentijd biedt ondersteuning bij de duurzame invulling van uw financiële vacatures. Onze focus ligt hierbij op functies op midden- en hoger managementniveau, waarvoor relevante werkervaring en een HBO of Universitaire opleiding vereist zijn. Door onze jarenlange ervaring in het financiële zijn wij in staat uw aanvraag nauwkeurig te vertalen naar het gewenste functieprofiel. De juiste mensen op de juiste plek, op het juiste moment. Dat is ons vak!

Met veel van onze opdrachtgevers zijn we al lange tijd verbonden, vaak vanuit een eerdere samenwerking met een van de werkmaatschappijen binnen de Guldentijd Holding. Onze klanten vertrouwen op onze expertise, geloven in onze werkwijze of zijn al overtuigd door eerder gerealiseerde successen.

Interim professionals

Heeft u behoefte aan financiële professionals op tijdelijke/project basis? Guldentijd beschikt over een groot netwerk van ervaren financiële interim professionals met diverse expertises. Denk hierbij aan; financial of business control, accounting en reporting of in risk-, project- of verandermanagement. Zij beschikken over een bewezen track record en een gedegen hbo- of universitaire opleiding.

FINANCIËLE advisering

Het leiden van een onderneming is geen sinecure. Naast zorgen voor het behalen van het beste rendement bent u “van alle markten thuis” en neemt u op alle gebieden (belangrijke) beslissingen. Bij Guldentijd onderneemt u met ondernemers, wij zijn bekend met de klappen van de zweep en kunnen u hierdoor als geen ander van dienst zijn bij uw financiële vraagstukken.

Strategische partner

Elke opdracht benaderen wij gestructureerd en procesmatig, gebaseerd op oprechte betrokkenheid en interesse in kandidaten en opdrachtgevers. Dit doen wij vanuit onze oprechte belangstelling voor en in mensen. Wij streven naar een match waarin op zowel financieel ervarings- en vakinhoudelijke vaardigheden als op persoonlijke competenties de perfecte match wordt gevonden.

Maatwerk

Wij leveren maatwerk, volledig afgestemd op uw wensen en onze kracht. Afhankelijk van uw behoefte, tijdpad en budget stellen wij een passend voorstel op. Wij richten ons hierbij op het beste lange termijn resultaat. Als u kiest voor een samenwerking op basis van exclusiviteit, profiteert u direct van onze arbeidsmarktcommunicatie ondersteuning.

Second opinion?

Soms kiezen bedrijven om de werving van nieuwe medewerkers zelf uit te voeren of ontmoeten zij via hun eigen netwerk kandidaten. In beide gevallen is het mogelijk dat je behoefte hebt aan een second opinion. Guldentijd is hierbij jouw objectieve (externe) gesprekspartner. Wij screenen de kandidaat op de gebieden waarover je graag meer wilt weten.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Neem contact op met Geert van Wijk

06 5099 9988

gvanwijk@guldentijd.com