Ambitieuze / Leidinggevende Accountant (AA of RA)

Assistent Accountant Controlepraktijk

Onze opdrachtgever is een begrip in Brabant en omgeving, met 60 medewerkers verdeeld over kantoren in Helmond, Asten, Deurne en Someren. Het is een persoonlijk advieskantoor die dicht bij haar klanten staat, waarbij de begrippen constructief, duidelijk en flexibel voorop staan. Een brede dienstverlener op de gebieden belastingadvies, accountancy en (salaris)administratie. Voor de regio Someren-Asten is de organisatie op zoek naar een ambitieuze / leidinggevende Accountant (AA of RA) die mogelijk door wil groeien naar vennoot.

Heb jij affiniteit met de samenstel- en de adviespraktijk? En heb jij de drive en motivatie om door te groeien naar een eindverantwoordelijke positie? Dan is dit misschien wel jouw toekomst!

Functieomschrijving

Als Accountant ben je verantwoordelijk voor een volledige MKB portefeuille. Uiteraard krijg je hiervoor begeleiding van de vennoten tijdens je ontwikkeltraject. Je beoordeelt de jaarrekeningen van jouw collega’s en ondersteunt ze waar nodig. Daarnaast heb je een adviserende rol richting de klanten in de regio. Samen met de vennoten bepaal jij de koers en strategie van het kantoor.

De sfeer van het kantoor is informeel en flexibel. Het is een platte organisatie met korte lijnen en daardoor kun je snel schakelen. Ook is het heel gebruikelijk dat klanten hier binnen komen lopen met vragen. Dat maakt het echt een laagdrempelig regio kantoor. Vaktechnisch wordt je ondersteund vanuit kantoor Helmond en kun je terugvallen op collega’s van andere disciplines. Er wordt gewerkt vanuit een digitale omgeving en in je werk word je ondersteund door moderne automatiseringstoepassingen.

Functie-eisen

  • Je hebt een AA of RA titel (bijna) behaald
  • Je hebt goede communicatie- en adviesvaardigheden
  • Je bent klantgericht en ondernemend
  • Het is een pre wanneer je woonachtig bent in de regio Someren-Asten
  • Je bent sociaal betrokken

Profiel

Wij zijn op zoek naar iemand met passie en drive om het kantoor richting de toekomst te (gaan) leiden. Je hebt een voorbeeldfunctie richting de medewerkers en begeleidt hen in de inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ben je in staat om werk uit handen te nemen van de vennoten. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Wat wij bieden

De organisatie heeft een duidelijke missie en visie. Ze hebben een ruime controlepraktijk, een (inter)nationaal netwerk en korte lijnen. Hierdoor kunnen zij de medewerkers veel mogelijkheden bieden om zich verder te ontwikkelen. Verder biedt het kantoor:

  • Een fulltime functie in loondienst met een goede honorering met uitstekende moderne arbeidsvoorwaarden
  • Een talent- en motivatieprogramma om te zorgen voor verdere groei
  • Optimale werk- en privé balans
  • Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid voor een traject tot vennoot.

Heeft u interesse in deze functie? Stuur dan uw cv en motivatiebrief naar Luuk Houx via lhoux@guldentijd.com. Voor vragen kunt u ook bellen naar 06 43 15 27 39.