Controleleider

Controleleider

Onze opdrachtgever is een begrip in Brabant en omgeving, met 60 medewerkers verdeeld over kantoren in Helmond, Asten, Deurne en Someren. Het is een persoonlijk advieskantoor die dicht bij haar klanten staat, waarbij de begrippen constructief, duidelijk en flexibel voorop staan. Een brede dienstverlener op de gebieden belastingadvies, accountancy en (salaris)administratie. Voor het kantoor in Helmond zijn zij op zoek naar een fulltime Controleleider.

Over de functie

Als controleleider werk je samen met jouw team direct onder de verantwoordelijke accountant. Je bent onder meer bezig met het uitvoeren van controle en assurance werkzaamheden. Je bent nadrukkelijk betrokken en mede verantwoordelijk voor het inrichten van de controle in de planning en voorbereidingsfase van de opdrachten. Deze werkzaamheden zijn zowel uitvoerend als aansturend van aard en vormen een goede doorgroeimogelijkheid naar zelfstandig controlerend accountant. De organisatie beschikt over voldoende controle-opdrachten om te kunnen voldoen aan de minimale uren eis voor de praktijkopleiding tot certificerend accountant. Vanzelfsprekend ben je vaak op locatie bij jouw klanten.

Jouw belangrijkste taken zijn:

  • Controleren van jaarrekeningen in teamverband. Waarbij jij een aansturende rol vervult;
  • Opstellen van jaarrekeningen, rapportages en aangiften;
  • Onderhouden van klantcontacten, zowel vanaf kantoor maar zeker ook bij de cliënt;
  • Het voorbereiden van management letters en accountantsverslagen;
  • Diverse (ondersteunende) fiscale en accountancy werkzaamheden.

Wie ben jij?

Bij voorkeur heb je 3 à 4 jaar werkervaring als zelfstandig assistent accountant. Je bent studerend voor de RA opleiding of reeds afgestudeerd. Je bent goed in staat om te werken met ICT en alle bij de functie behorende vaktechnische applicaties. Vanzelfsprekend ben je kwaliteitsbewust, dienstverlenend en pro actief.

Wat bieden wij

Deze opdrachtgever heeft een duidelijke missie en visie, waarbij een optimale werk-privé balans een wezenlijk onderdeel is. Ze hebben een ruime controlepraktijk, een (inter)nationaal netwerk, maar bovenal korte lijnen. Hierdoor kunnen ze de medewerkers veel mogelijkheden bieden om zich verder te ontwikkelen. Daarnaast:

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Goede honorering met uitstekende moderne arbeidsvoorwaarden, denk hierbij aan een talent & motivatieprogramma om te zorgen voor verdere groei, maar ook een optimale werk-privé balans;
  • Ruime opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden;
  • Zelfstandige plek binnen een enthousiast team, waarbij persoonlijkheid en collegialiteit voorop staan;
  • Eventueel doorgroeien naar de functie van zelfstandig accountant.

Heeft u interesse in deze functie? Stuur dan uw cv en motivatiebrief naar Luuk Houx via lhoux@guldentijd.com. Voor vragen kunt u ook bellen naar 06 43 15 27 39.