Nieuwe opdrachtgever: WoonGoed 2-Duizend

Guldentijd Executive Search gaat aan de slag voor WoonGoed 2-Duizend. Deze woningcorporatie is druk doende met de wederopbouw van de interne organisatie. Met de komst van interim-directeur Ton Mans waait er een frisse wind door de Limburgse organisatie. Na stevige maatregelen in het afgelopen jaar is WoonGoed 2-Duizend klaar voor de volgende stap. Met het oog op de toekomst keert de corporatie terug naar haar kernwaarden en het ontstaan; “waarde toevoegen voor mensen met een smalle beurs”.

Guldentijd Executive Search is betrokken bij de wederopbouw door middel van het vervullen van enkele kernfuncties in de organisatie. Momenteel zoeken we professionals voor de functies Concerncontroller en Manager Bedrijfsvoering. Hierbij wordt niet enkel gekeken naar het CV, maar voornamelijk of kandidaten passen bij de waarden van WoonGoed 2-Duizend: integriteit, empathisch vermogen en sociaal betrokken.

Bij interesse in een van de functies, kunt u contact opnemen met Geert M. van Wijk RA via of 06-50999988. Reageren op de functies kan tot 19 mei aanstaande.