IS JOUW ORGANISATIE TOEKOMSTBESTENDIG?

De kandidaten aan zet

Grote bedrijven staan hoog op de lijst als het gaat om een aantrekkelijk salaris, baanzekerheid en ontwikkeling. Maar slechts één op de tien werknemers denkt daar passie en bezieling te vinden. Voor een innovatieve bedrijfscultuur en de beste balans tussen werk en privé scoort juist het MKB beter. Deze belangrijke trend zal je als werkgever mee moeten nemen in de plannen om jouw organisatie toekomstbestendig te maken.

Ongeveer 40% van de jongeren tussen 18 en 24 jaar vindt werken voor een startup net zo aantrekkelijk als of zelfs aantrekkelijker dan werken voor een grote corporate. Zij voelen zich aangetrokken tot de dynamische, innovatieve omgeving, de eigen en brede verantwoordelijkheid en de directe invloed die zij kunnen uitoefenen op het vormgeven van het bedrijf.

Feit is dat de kandidaat weer aan zet is en de arbeidsmarkt als gevolg van de economische groei in Nederland flink onder druk komt te staan. Reden te meer om eens na te denken over de toegevoegde waarde die Guldentijd Ondernemersadvies – met de nieuwe dienstverlening ‘Executive search’ – voor jou zou kunnen betekenen.