Guldentijd verwelkomt Geert van Wijk (RA)

Heeft uw organisatie (dringend) behoefte aan ondersteuning op het gebied van Finance Recruitment? Dan bent u vanaf vandaag aan het juiste adres bij Guldentijd Executive Search. Met de verwelkoming van Geert van Wijk is onze dienstverlening aanzienlijk uitgebreid. Geert gaat zich richten op Executive Search, Interim professionals en Financiële advisering & begeleiding. Dit houdt in dat hij niet alleen in staat is om de beste Finance Professionals te vinden op vaste of interim basis, maar dat hij uw organisatie ook optimaal kan adviseren en begeleiden bij financiële vraagstukken.

Omdat hogere Financiële functies een cruciale rol spelen binnen uw organisatie, is het van belang dat u iemand tegenover u krijgt die uw financiële functies als geen ander begrijpt. Door zijn jarenlange ervaring in het brede financiële vakgebied is Geert in staat uw aanvraag nauwkeurig te vertalen naar het gewenste functieprofiel en de invulling daarvan.

Geert is Registeraccount en een zeer ervaren professional die zijn sporen verdiend heeft op het gebied van financieel management, bedrijfsvoering en –advies. In de eerste fase van zijn loopbaan is Geert werkzaam geweest in de accountancy en daarna “zat hij zelf aan de (financiële) knoppen’ in het bedrijfsleven. Zijn ervaringen heeft hij daarna gedurende ruim twintig jaar succesvol toegepast als zelfstandig ondernemer. Als Interim Manager en Bedrijfskundig Adviseur heeft hij een breed scala aan functies en rollen vervuld in het MKB en in het Grootbedrijf, veelal op directieniveau.

Bent u geïnteresseerd in onze aanvullende diensten? Informeer vrijblijvend naar een maatoplossing voor uw behoefte bij Geert via gvanwijk@guldentijd.com of bel hem via 06-50999988.