Angelique Noordhoek

Ik werk al 10 jaar samen met Bart, in eerste instantie in loondienst bij BouwGenius en later vanuit mijn eigen zaak voor al zijn ondernemingen. Ik heb Bart leren kennen als een echte ondernemer. Hij is de man die de kansen in de markt ziet en daar acties op uit zet. Hij heeft een grote schat aan bedrijfskennis maar ook aan algemene kennis die hij vanuit Guldentijd inzet om andere ondernemers te helpen met opstarten maar ook om een “nieuwe” start te maken. Binnen korte tijd wordt er een analyse gemaakt van een onderneming en gekeken wat de best te nemen volgende stappen zijn. Vanuit zijn visie om andere ondernemers te helpen is FlexFirst op de kaart gezet. Een podium voor kanjers op het gebied van uitzenden waarbij zij gebruik kunnen maken van de kennis en visie van Bart om vanuit de veilige haven van FlexFirst de stap te maken naar het ultieme ondernemerschap.
Zelf ben ik door Bart in 2010 op de juiste koers geholpen om een eigen zaak op te starten en daar een succes van te maken. In de jaren samen met Bart heb ik vele ondernemers voorbij zien komen die door Bart op zijn minst 1 stap verder zijn gekomen maar vaak nog veel meer dan dat.
Bart heeft een breed netwerk om zich verzamelt waar hij gebruik, maar nooit misbruik van maakt en waar hij zichzelf ook volledig voor inzet indien nodig. Ik denk met veel plezier aan de vele jaren van inspirerende samenwerking die nog zullen volgen.

Angelique NoordhoekEigenaarBest for Finance